Grimsholmen Bed & Breakfast By The Sea

Grimsholmen Bed & Breakfast By The Sea

Grimsholmen Bed & Breakfast By The Sea

Nu har vi drivit vårt lilla Bed & Breakfast i över 20 år, min man och jag. Vår idé är att skapa en oas att komma till för att koppla av, ta det lugnt, bara vara och njuta av det naturen erbjuder just här...hav, strandäng och kusthed - sol, vind och vatten. Vi vill erbjuda ett lugnt, harmoniskt och fräscht boende och en trädgård som lockar till både vila och inspiration.

Brittsommar

TrädgårdPosted by Christina Mon, October 05, 2015 17:35:56
Man kan bara tacka och ta emot...
Underbara brittsommardagar börjar med dimmornas dans över havet medan solen stiger i öster. Vi njuter och passar på att greja så mycket vi kan i trädgården. Trädgårdsmöblerna står fortfarande ute och eftermiddagskaffet dricker vi i solskenet.
I våras köpte jag en liten rosa kruk-ros. Efter några veckor på frukostbordet fick den flytta ut i trädgården i en lite större kruka. Den har blommat om och om igen och just nu den 5/10 är den översållad av de ljuvligaste små rosafärgade knoppar... så jag gav Carl i uppdrag att plantera den under eken. Lättare sagt än gjort! Så fort man gräver stöter man på sten... och inte vilka stenar som helst! Stora rejäla bumlingar!
Det krävdes ganska många fikapauser innan det arbetet var klart... Men nu står den där under ekens skyddande grenar och lyser upp tillvaron.
Snöflingan blommar mer än tidigare i sommar, hängpetunian är lika vacker som mitt i sommaren och pelargonierna kan man alltid lita på!
Och så njuter vi av egenodlade solmogna tomater!